Accountant en belastingadviseur op Curaçao

WB Accountants I Belastingadviseurs is uw kantoor voor accountancy en belastingadvies te Curaçao. De accountants en belastingadviseurs van WB Accountants I Belastingadviseurs richten zich op lokale bedrijven op Curaçao, op Nederlandse bedrijven op Curaçao én op internationale bedrijven op Curaçao. Ook verrichten de accountants en belastingadviseurs diensten voor (Nederlandse of andere internationale) bedrijven die via Curaçao zaken (willen) doen in Zuid-Amerika en voor vermogende bedrijven en particulieren.

Kennis van zaken, toegankelijk, afspraak = afspraak
Het team van accountants en belastingadviseurs staat graag voor u klaar. De accountants en adviseurs onderscheiden zich door hun zeer brede doch specialistische kennis, hun ervaring, hun toegankelijkheid en hun soliditeit. Bij WB Accountants I Belastingadviseurs geldt: afspraak = afspraak. Niet alleen op papier, maar ook in de praktijk.

Samenwerking met SmitsVandenBroek
Door de nauwe samenwerking met SmitsVandenBroek Adviseurs I Accountants te Weert (NL) profiteert u bij WB Accountants I Belastingadviseurs van uitgebreide kennis en een breed netwerk in accountancy en fiscaliteit over de grenzen heen én van lokale aanwezigheid op Curaçao en in Nederland.

CONTACT

Laat hier een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!